Selecteer een pagina

Weet jij precies waar de kadastrale grens loopt van het perceel waarop je woont? Vast niet. Door een beroep te doen op KadastraleKaart.com achterhaal je deze en heel veel andere Kadastrale informatie erg eenvoudig. Naar aanleiding van de bevindingen kun je al dan niet de buurman aanspreken als blijkt dat hij een deel van jouw perceel in gebruik heeft.

KadastraleKaart.com is een zeer leerzaam platform

KadastraleKaart.com is een website die Nederland van bovenaf laat zien. Vervolgens kun je steeds verder inzoomen op bepaalde gebieden van ons land, gebieden die jouw interesse hebben. Zo kom je vanzelf ook op het perceel terecht waar jij woont. Je ziet dan ook de Kadastrale grens lopen. Voor de goede orde, dit is de vaststelling door het Kadaster van wat de grens van een stuk grond is, gebruikmakend van de informatie van belanghebbenden en andere gegevens. En zo achterhaal je op het platform de definities van alle begrippen die door het Kadaster gebezigd worden. Erg leerzaam dus.

Ook voor meer specifieke informatie

In beginsel is het gebruik van KadastraleKaart.com gratis. Wil je echter meer specifieke Kadasterdata, dan betaal je daar een kleine vergoeding voor. Zo kun je eigendomsinformatie achterhalen, kun je informatie over vergunningen en bestemmingsplannen downloaden of een rapport downloaden inclusief een luchtfoto. Voor deze downloads betaal je een kleine vergoeding. Als je vaker bepaalde zaken van de website downloadt, dan kan het afsluiten van een abonnement ook erg interessant zijn. Per saldo zul je dan voordeliger uit zijn.

De extra informatie kan net de doorslag geven

Zeker als je een pand of een perceel wilt kopen, kan de informatie die Kadastrale Kaart je biedt net de doorslag geven. De gegevens zijn rechtstreeks afkomstig van het kadaster en altijd actueel. Ondertussen is het platform ook de uitgelezen plaats om jouw perceel of kavel te koop aan te bieden. Je brengt jouw perceel dan meteen onder de aandacht van ruim 150.000 potentiƫle kopers. Bovendien mag jij de eerste vier weken ook nog eens gratis adverteren. Reden genoeg dus om ook dat eens te testen.