Selecteer een pagina

Een huis is zonder deuren of ramen niet compleet en of je het er nu mee eens bent of niet, dit zijn als het gaat om inbraak wel de twee belangrijkste boosdoeners. De inbrekers dringen via een deur of een raam een huis binnen. Het installeren van sloten op deuren en ramen is een procedure, die door bijna iedereen thuis wordt gedaan, maar toch zijn er nog steeds woninginbraken. Het is dus belangrijk om voor een goede beveiliging inbraakwerende deuren en ramen in huis te hebben. Als je nu nadenkt over hoe je jouw deuren en ramen inbraakwerend kunt maken, lees dan in dit artikel alle manieren om dit te kunnen doen.

Goede verlichting

Onthoud dat geen enkele inbreker zal proberen om met de juiste verlichting jouw huis binnen te dringen. Met andere woorden, zorg ervoor dat al jouw ingangen naar het huis de juiste verlichting hebben. Bewegingsgevoelige lampen bij deuren installeren is een geweldig idee om de inbrekers, die in jouw huis proberen in te breken, af te schrikken.

Glazen schuifdeuren

In huizen met glazen schuifdeuren en ramen is het belangrijk om sloten te installeren, die speciaal voor dergelijke deuren en ramen zijn ontworpen. Je kunt zelfs zelf speciale sloten voor dergelijke glazen schuifdeuren maken door een spijker in de raamrail te slaan wanneer het raam gesloten is.

Nachtschootsloten

Een ander idee voor diegenen, die op zoek zijn naar manieren om deuren en ramen inbraakwerend te maken, is het gebruik van nachtschootsloten. Deze sloten steken ongeveer 2,5cm in de kozijnen en bieden voor deuren en ramen een solide beveiliging. Probeer in plaats van op kettingsloten te vertrouwen, gebruik te maken van nachtschootsloten.

Installeer kijkgaten

Deuren bieden inbrekers geen toegang als je er kijkgaten in hebt aangebracht. Kijkgaten in deuren helpen je om te zien, wie er aan de deur klopt. In deuren, waar je geen kijkgaten kunt installeren, doet het installeren van een ronde automatische spiegel op een raam dat de voorkant van de deur laat zien, ook wonderen.

Nepcamera’s

Wat dacht je van het voor de gek houden van de persoon, die met de verkeerde bedoelingen jouw huis probeert binnen te komen? Je kunt dit doen door nepcamera’s in jouw huis op te hangen. Plaats deze nepcamera’s op een plek, die onbereikbaar voor inbrekers is, maar wel voldoende zichtbaar zijn opgesteld om ze af te schrikken.

Bezoek slotenmaker.mobi/zierikzee voor meer informatie over beveiliging.