Selecteer een pagina

Wij mensen gebruiken water voor al onze dagelijkse behoeften zoals, douchen, wassen, drinken, koken, spoelen, verkoelen en verwarmen, en reinigen, en ook voor onze dieren en planten. Voor al deze behoeften moet het water 100% schoon zijn. Is het water eenmaal gebruikt voor datgene waar wij het voor nodig hadden, dan laten wij het weglopen, als een vergeten element, en het moet zichzelf weten te herstellen, van vuil en elektrische lading. Varen en waterrecreatie is ook een zeer geliefde bezigheid met teveel belastende kanten zoals olie, benzine, chemische toiletten en gebruikers afval. Het gebruik en misbruik voor industriële doeleinden horen ook in deze rij. De bewustwording van water is bij een grote groep mensen ontstaan bij het aanleggen en inrichten van een vijver in de tuin. Het ontwerpen, graven en inrichten van de vijver is geen probleem het vullen met water ook niet maar dan; hoe houd je dit helder en gezond? Dan komen wij tegen wat wijzelf met het water doen!! Commerciële gedachten, misleiding, gebruik en misbruik doet ons beseffen wat een waardevol, onmisbaar en leerzaam element water is. Heb jij last van hard water? Kies dan voor een voordelige waterontharder. Deze waterverzachter heeft veel voordelen.

Water is een levend element; kies daarom voor een waterontharder!

Het is allemaal heel begrijpelijk want zonder water is er geen leven mogelijk. Dat water leeft is voor veel mensen een sprookje, puur uit onwetendheid. Als er wat vuil in het water valt, dan zet datzelfde water die negatieve stof om in positief. Is er een weersverandering op komst dan ruik je het water alsof het ons wil waarschuwen. Het water voedt zich in samenhang met de aarde, en kosmische straling, en zuurstof, uit de juiste waterplanten. Uit bovenstaande is het duidelijk dat water een levend element is, en als zodanig gerespecteerd dient te worden. Wij kijken allemaal met ontzag en bewondering naar de kracht van het water b.v. bij een zware storm, of een echte waterval, en zijn ontroerd als een verlept plantje na een tijdje weer staat te stralen na een scheutje water. Of zijn we al zo tot robot verworden dat we dit heel gewoon vinden? Als mensen gestrest of een bijna burn-out hebben gaan ze naar het strand om uit te waaien. De wind waait de muizenissen uit hun hoofd en het water zorgt ervoor dat ze weer bij hun gevoel komen. Als je een avond visite hebt gehad, en er staat in diezelfde kamer een open kom met water, dan moet je de andere ochtend eens kijken wat voor vieze laag erop dat water ligt. Daaruit kan je concluderen dat het water ook de lucht reinigt. Wat fascinerend is toch dat levende water. Wil je jouw drinkwater extra lekker maken? Dan wordt het tijd om een waterontharder te installeren. Zo’n waterverzachter heeft een positief effect op de smaak, zorgt dat apparaten langer meegaan en voorkomt kalkaanslag in de leidingen.

Gezond water is functioneel

Dit spreekt voor zich, en voorbeelden zijn er genoeg. Denk alleen maar aan het drinken, van mens en dier, van water. Ook de gewassen op het land of in de kas, de natuur enz. Als mens kan je in extreme situaties wel 3 weken zonder voedsel maar zonder water zijn wij binnen een paar dagen in levensgevaar. Ook voor het vervaardigen van bieren, frisdrank enz., is de belangrijkste grondstof, water. Wanneer wij iets willen schoonmaken, bestaat het middel of het middel waarmee wij dat doen uit water. Wij vinden het vanzelfsprekend dat er water uit de kraan komt en staan niet stil bij het besef dat het iets onmisbaars is, tot de waterleiding ergens kapot gaat en de leiding afgesloten wordt, dan beseffen wij pas hoeveel wij gebruik maken van het water. Water is als reinigende factor het meest belangrijk. Je maakt immers je kleding of auto niet schoon met sinas of cola? Wacht daarom niet langer en bestel direct een waterontharder. Haal deze week nog een waterverzachter in huis en ervaar de voordelen van kalkvrij en zacht water!