Selecteer een pagina

Lees hier over de voordelen om een prefab dakkapel te laten plaatsen. Iedere smalle en donkere zolder kan omgetoverd worden tot één van de grootste kamers van het huis. Vooral als aan zowel de voor- en aan de achterzijde van de woning een prefab dakkapel wordt geplaatst.

Klaar in een dag

Bij een prefab dakkapel laten plaatsen is er weinig overlast. Dit omdat het plaatsen vlot gaat, want ’s ochtends komen de timmerlieden en maken het gat in het dak, later komt de vrachtwagen met de prefab dakkapel en een kraan. Dan plaatsen ze de dakkapel, het zal dan waarschijnlijk nog steeds in de ochtend zijn, en de timmerlieden leggen het dak rond de dakkapel weer dicht. Het zou mooi zijn als het die ochtend niet zal regenen, maar zodra het dicht is, kan het wel gaan regenen. Dicht is gegarandeerd dicht. Het is dan nog niet voorbij. Op zolder moet het kamertje nog gemaakt worden. Op zich een leuke doe-het-zelf klus, de zolder goed isoleren en aftimmeren. Echter professionele timmerlieden zijn sneller, in enkele dagen is het kamertje volledig klaar. Je zal dan je eigen zolder niet meer terug herkennen, zoveel ruimte en licht.

Heel veel modellen dakkapellen

Voordat je overgaat op het idee om een prefab dakkapel te laten plaatsen, moet je eerst weten welke. Het is onvoorstelbaar hoeveel modellen prefab dakkapellen er zijn. Van uiterst klassiek tot supermodern, er zijn zelfs dakkapellen met dakramen. Dan heb je heel veel lichtinval, want niet alleen in het staande gedeelte zitten ramen maar ook in het liggende. Al die prefab dakkapellen komen wel overeen dat ze van onverwoestbaar kunststof zijn. Een leuke bijkomstigheid hierin is dat ze onderhoudsvrij zijn, kunststof hoef je niet over te schilderen om rotten of roesten te voorkomen.

Goede investering

Een prefab dakkapel laten plaatsen heeft als voordeel dat de woning groter is. Je zal dus meer woongenot ervaren, want de smalle donkere zolder is dan een ruime lichte kamer, en dat is al het geval bij het plaatsen van één dakkapel. Tevens is de woning meer waard. Als je besluit om de woning te verkopen, dan zal het huis nadat een prefab dakkapel is geplaatst sneller verkocht worden, en voor de prijs die je ervoor wil hebben. Nog een ander voordeel. Omdat de prefab dakkapellen van kunststof oftewel onderhoudsvrij zijn, heb je ook geen kosten voor onderhoud. Dit alles, en de waardevermeerdering en daarna geen onderhoudskosten, maakt dat een prefab dakkapel laten plaatsen een goede investering is. Het maakt een prefab dakkapel laten plaatsen het overwegen waard. Slechts een korte tijd duurt de verbouwing, en als dat achter de rug is geeft het enkel voordeel.

Bron: www.stylishcolors.eu