Selecteer een pagina

Powered Blinds is een merk in gordijnen en dergelijke dat daadwerkelijk alle varianten op gordijnen biedt. Zo zijn er houten jaloezieën en jaloezieen van andere materialen, lamellen, gordijnen, rolgordijnen, en nu zelfs elektrische rolgordijnen. Niet iedere gordijnenwinkel biedt dat, dus dat geeft al aan hoe gespecialiseerd Powered Blinds is.

Wat is een rolgordijn

Maar wat is precies een rolgordijn? Een rolgordijn is een gordijn dat rolt in plaats van schuift of zakt. Hierdoor hoeft de stof geen lastige bewegingen te ondergaan om opgevouwen te worden, waardoor de kans op gebreken een stuk lager is. Fijn, want je gordijnen laat je gemiddeld meer dan twee keer per dag zakken: niet alleen in de ochtend en in de avond, maar vaak ook in de zomer om het huis koel te houden of op andere momenten overdag of ’s nachts wanneer je behoefte hebt aan privacy.

Niet gauw stuk

Een rolgordijn is dus makkelijk in onderhoud en gebruik. Nóg makkelijker in gebruik is echter een elektrisch rolgordijn. De kans dat je dit kapot maakt is dus een stuk kleiner – en als het kapot is, kan je het laten maken door iemand van Powered Blinds. Met een elektrisch rolgordijn kan je bovendien wanneer je je reeds in een prettige houding op de bank heb genesteld toch je gordijnen omlaag laten, zonder dat je daarvoor helemaal hoeft op te staan. Je kan dit gemakkelijk met een afstandsbediening doen.

Modern huishouden

Daarnaast passen elektrische gordijnen ook nou eenmaal goed in het moderne huishouden. Want laten we eerlijk zijn, steeds meer gaat automatisch of elektrisch en daar zijn we ook blij mee. Maar soms is het lastig toe te geven dat we niet de meest up to date gadgets hebben thuis. Velen van ons weten met veel van die elektronica van tegenwoordig ook geen raad. Een leuk gadget om mee te beginnen is dus bijvoorbeeld het elektrische rolgordijn.