Selecteer een pagina

De schommelende dagen met temperaturen van -10 graden celsius tot aan 10 graden celsius zijn bijna voorbij. De lente ligt op de loer. De dagen worden langer en de bloemen groeien. Dit heeft ook impact op je interieur. In deze blog lees je 3 tips die je helpen om je interieur zo lente-proof te maken.

1. Breng kleur in de wanden

De lente heeft een mooie karakteristiek en dat is kleur. Breng daarom kleur in de woonkamer. Schilder of behang de woonkamer met nieuw behang en zorg voor levendigheid. Let wel op: sla hier niet in door – diverse kleurencombinaties vloeken dus de kleur van je bankstel of andere meubels moeten matchen met de kleur die jij op de muur wil aanbrengen.

2. Fleur de woonkamer op met bloemen en planten

Mocht je de voorgaande tip wat desastreus en iets té veel vinden, dan kun je altijd nog kiezen voor een veiligere optie. Koop wat bloemen bij de lokale bloemenzaak. Tegenwoordig kan je via verschillende websites al makkelijk en snel verse bloemen of planten halen. Deze maatregel heeft want minder impact en kost ook minder geld dan de eerste tip.

3. Houd vieze voeten buiten

De groei van planten en bloemen is wat de lente typeert. Wat veel mensen verder niet weten is dat maart ook een van de regenachtigste maanden van het jaar is. Minder fijn, want hierdoor krijg je vieze voeten. En hoe minder fijn is het wanneer je er te laat achter komt dat je met vieze voeten het huis bent binnengestapt? Zeer vervelend. 

Eén van de manieren om zulke situaties te voorkomen is het gebruik van een droogloopmat. Een droogloopmat bij de voor- of achterdeur zorgt ervoor dat vieze voeten in het huis verleden tijd is. Een droogloopmat kan je als standaard kopen maar ook op maat laten maken. Voor iedere voor- en achterdeur wat wils!

Bron: https://deurmataanhuis.nl/droogloopmat-op-maat/