Selecteer een pagina

Daudi Concepts is een bedrijf dat zich bezighoudt met interieurontwerpen. Bij het ontwerpen van het interieur is het voor dit bedrijf erg belangrijk dat jouw wensen en dromen het ontwerp bepalen. Aangezien jij straks in het interieur gaat leven, staat jouw mening ook echt centraal bij Daudi Concepts. Het bedrijf wil dat je interieur betekenis krijgt, waardoor je er waarde aan hecht. Je interieur moet echt perfect bij jou passen en je moet er helemaal tevreden mee zijn, dan is Daudi Concepts ook pas tevreden.

Niet alleen houdt Daudi Concepts zich bezig met het interieur, maar ook met de functionaliteit van een ruimte. Zo zorgen ze voor een verbeterde akoestiek en een goede verlichting die er niet alleen voor de sfeer is. Natuurlijk heb je als klant ook inbreng in welke akoestiek je voor de ruimte wilt en welke vorm van verlichting belangrijk voor jou is.

Het stappenplan

Daudi Concepts werkt met een vast stappenplan waardoor vrijwel alle projecten gegarandeerd succes hebben. Als eerste is er een kennismaking met de klant. Hierbij worden de wensen en dromen van de klant besproken. Tijdens het persoonlijke gesprek wordt nog niet gesproken over de inrichting van het huis, alleen nog maar over de persoonlijkheid en interesses van de klant

Hierna wordt er een plan opgesteld door middel van verschillende moodboards. Het concept wordt duidelijk uitgewerkt, waardoor het voor de klant gemakkelijker wordt om het plan te visualiseren. Een voorlopig ontwerp is hierna de volgende stap. Het interieur wordt in 2d uitgewerkt en ondersteund door 3d-schetsen. Als deze goedgekeurd zijn is het tijd voor het uiteindelijke professionele ontwerp. In dit ontwerp worden ook al de meubels en kleuren van het interieur meegenomen.

Een van de belangrijkste gedeelten van het proces is het maken van het lichtplan. Het is belangrijk dat het lichtplan af is voordat het hele huis af is. Er zijn namelijk aansluitpunten nodig voor de verlichting en misschien moet er zelfs wel iets van verlichting in worden gebouwd in de woning. Gezamenlijk wordt er gekeken naar de beste mogelijkheden voor de verlichting. Hierbij wordt vooral gelet op de sfeer en functionaliteit.

De laatste stap is de uitvoering van het plan waarbij al je wensen en ideeën samenkomen.